Change language: Nor | Eng

Slik kommer du hit

Med båt eller til fots, nærmeste parkering er Gjendeosen/Gjendesheim. Så hos oss er det bilfritt, minus en traktor til å frakte varer. Kan det bli bedre?

Mange velger å ta Gjendebåten inn til oss, men du kan også gå. Enten fra Gjendeosen/Gjendesheim, eller via fjellet fra f.eks Gjendebu eller Glitterheim. Vi er en fin avslutning eller start på mange av Jotunheimens fotturer. Gjendebåten går mange ganger om dagen og dagens avganger til Memurubu ser du nederst på siden. For utvidet oversikt og søkemulighet går du til www.gjende.no

Kommer du med bil er det stor parkeringsplass på Gjendeosen/Gjendesheim der bilen står trygt mens du vandrer i fjellet. Se nederst på siden for rutetider på båten og GPS-koordinater til både parkering og hytte. Velkommen!

Når går båten?

Dagens avganger til og fra Memurubu vises nederst på denne siden. Ønsker du å søke avganger/ankomster andre dager gjør du det på www.gjende.no.

Reserver plass

Som tradisjonen er på fjellhytter i Norge kan du gjerne komme til oss uten å reservere rom på forhånd. Vi avviser aldri noen og forsøker alltid å grave frem en ekstra madrass. Men for å kunne tilby deg en så god opplevlse som mulig vil vi anbefalle deg å reservere plass på forhånd. Fyll ut skjemaet nedenfor og klikk på «send inn» så vil vi finne den beste løsningen for dere, sjekk også ut vår informasjon om priser og betingelser. Velkommen til Memurubu!

  • Dette er kun en forespørsel, du vil motta bekreftelse når vi har registrert bestillingen din.

    This is not a comfirmation of your booking, you will receive an email when we have registered your booking.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.