Change language: Nor | Eng

Sov og spis godt

Vinterfjellets magiske ro, lys og uforutsigbare natur venter på deg. Bor du hos oss, er du midt i naturen, midt i Jotunheimen og midt i Høgruta i Jotunheimen, samtidig som du kan nyte gode senger, hjemmelaget mat og peisvarme. 

Vår sentrale beliggenhet midt på Gjende og ved foten av Besseggen har siden 1880-tallet gjort Memurubu til et godt sted å være for fjellfolket. Overnatt hos oss i forbindelse med Besseggenturen eller en lengre rundtur i Jotunheimen, eller bo her i flere netter og utforsk mer av nærområdet. Vi har overnatting som passer for alle, alt fra enkle sovesaler til rom med eget bad og toalett.

 

Reserver plass

Som tradisjonen er på fjellhytter i Norge, kan du gjerne komme til oss uten å reservere rom på forhånd. Vi avviser aldri noen, og vi har alltid en ekstra madrass på lur. Men for at du skal få en så god opplevelse som mulig, vil vi likevel anbefale deg å reservere plass på forhånd og på den måten sikre at du får seng og kanskje også eget rom.

 

Alt du trenger

Vi tilbyr overnatting, frokost og middag i fjellrestauranten og godt drikke og småretter i fjellkafeen. Du kan bo hos oss i en eller flere netter, eller bare stikke innom for et måltid eller litt snacks til fjellturen. Vi har også et lite utsalg av «kjekt-å-ha»-utstyr for turen i tilfelle du har glemt noe, eller bare trenger noe nytt. Vi er en privateid hytte, men følger samme priser som Den Norske turistforening på overnatting og mat. For vintersesongen har vi gode tilbud på flerdagersopphold.

 

Memurubu_lr_16

Bryllup, lag, eller gruppeturer?

Vil du ha en helt spesiell rammer rundt bryllupet, laget eller bursdagsfeiringen? Eller kanskje du ønsker å arrangere en helt unik firma- eller gruppetur? Vi har fasilitetene og naturen gjestene dine kommer til å huske.

Fasiliteter

Helt siden 1880-tallet har Memurubu vært et yndet sted for både folk og fe. I dag er Memurubu en moderne fjellhytte med 150 sengeplasser fordelt på rom av forskjellig størrelse – mange av dem med eget bad og toalett.

Reserver plass

Som tradisjonen er på fjellhytter i Norge, kan du gjerne komme til oss uten å reservere rom på forhånd. Vi avviser aldri noen, og vi har alltid en ekstra madrass på lur. Men for at du skal få en så god opplevelse som mulig, vil vi likevel anbefale deg å reservere plass på forhånd. Fyll ut skjemaet nedenfor, så finner vi den beste løsningen for deg. Se også våre priser og betingelser. Velkommen til Memurubu!

  • Dette er kun en forespørsel, du vil motta bekreftelse når vi har registrert bestillingen din.

    This is not a comfirmation of your booking, you will receive an email when we have registered your booking.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.