Change language: Nor | Eng

Fjellrestaurant

I fjellrestauranten serverer vi frokost og treretters middag til alle, både til overnattingsgjestene våre og til dem som kommer innom for et godt måltid.

Frokosten serveres fra 08.00 til 09.00. Hvis vi har mange gjester, kan frokosten starte tidligere. Frokostbuffeen består av mat som gjør deg rustet til en god dag i fjellet, for eksempel hjemmelaget grovbrød, havregrøt og et godt utvalg oster, syltetøy, fisk og kjøttpålegg. Mye av frokosten lager vi selv på hytta med lokale råvarer både fra nærområdet og fra resten av Gudbrandsdalen. Lag en solid nistepakke til turen, og fyll termosen med varmt vann, te eller kaffe.

Memurubu_lr_15

 

Treretters middag

Når du kommer ned fra dagens fjelltur, rekker du å slappe av litt og ta en dusj før middagen, som serveres fra 19.00. På de travleste sommerdagene har vi to bordsettinger – den første 17.30 og den andre 20.00. Vi serverer treretters middag alle dager, og vi tilbyr varierte og lokale menyer med fisk, spekemat, karbonater, elg og rein. Hos oss skal du alltid få god og smakfull mat, og du skal alltid få servert rause porsjoner.

Spesielle behov?

Hvis du har allergier eller andre ting vi bør ta hensyn til, er det fint hvis du gir beskjed i god tid. Vi gjør alltid vårt beste for å ta hensyn til alle behov, men siden vi ligger midt i fjellet og kun får varer levert med Gjendebåten, kan vi av og til gå tomme for råvarer. Vi håper likevel du klarer å verdsette den unike beliggenheten selv om vi kanskje ikke kan oppfylle alle ønskene dine.