Change language: Nor | Eng

Overnatting

Siden 1880-tallet har folk og fe funnet ly og overnatting på Memurubu.

Dagens turisthytte er resultatet av stadige forbedringer og moderniseringer, og i dag fremstår den som en av de mest moderne hyttene i Jotunheimen. Memurubu har totalt 150 senger fordelt på rom med 2, 3, 4 og 5 senger samt sovesaler med 8 til 13 senger. Som tradisjonen er på norske fjellhytter blir det «aldri» fullt, og du trenger ikke å reservere plass på forhånd. Men reserver gjerne en plass likevel for å stå først i køen for de beste fasilitetene. På dager med stor utfart hender det vi må ta i bruk både stue og oppholdsrom for at alle skal få plass.

I det nyeste bygget finner du 12 familierom med plass til totalt 38 personer. Alle rom har høy standard med dusj og toalett. I bygget finner du også felles oppholdsrom med balkong. Bygget egner seg ypperlig for familie- eller firmasamlinger

Memurubu kan også tilby opplegg for kurs og konferanse. De mange og store stuene egner seg ypperlig til større lag og sammenkomster.

Hvis du vil overnatte i telt, har vi campingplasser med egen strandlinje og panoramautsikt nede ved Gjendevannet.

Aldri fullt

Norske fjellhytter har lang tradisjon for å alltid finne en ekstra plass. Det samme gjelder for oss. Har du gått tur hele dagen, skal du slippe å møte stengte dører og skilt med «Beklager, fullt». Men dette gjør også at det til tider er veldig uforutsigbart hvor mange som skal spise og sove. Når vi har stor pågang, kan det oppstå litt forsinkelser både i serveringen og i å få tildelt rom. Vi gjør alltid vårt beste for at alle skal bli fornøyde, og vi håper dere setter pris på at du alltid finner husrom hos oss og viser forståelse når hytten er smekkfull.

Reserver plass

Som tradisjonen er på fjellhytter i Norge, kan du gjerne komme til oss uten å reservere rom på forhånd. Vi avviser aldri noen, og vi har alltid en ekstra madrass på lur. Men for at du skal få en så god opplevelse som mulig, vil vi likevel anbefale deg å reservere plass på forhånd. Fyll ut skjemaet nedenfor, så finner vi den beste løsningen for deg. Se også våre priser og betingelser. Velkommen til Memurubu!

  • Dette er kun en forespørsel, du vil motta bekreftelse når vi har registrert bestillingen din.

    This is not a comfirmation of your booking, you will receive an email when we have registered your booking.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.