Start påsken på Memurubu
11. til 13. april 2025
Palmehelgen på Memurubu 11.-13.april:
«Ei ølhistorie med litt ljug og skjemt» med Lomb bryggeri, lokal musikk, god mat, topptur og isfisking.
Fredag 11. april
Transport fra Gjendeosen kl. 18 30. Muligheter for å gå inn, og sende bagasje med snøskuteren. Påmelding
3 retters middag serveres kl.19.30.
Etter middag blir det «Ei ølhistorie med litt ljug og skjemt» med Olav fra Lomb bryggeri i peisestua, etterfulgt av trekkspillmusikk.
Lørdag 12. april
Frokost fra kl. 08.00 til kl. 09.30
Teste fiskelykken med isfisking på Gjende og grilling fra kl. 11.00. Mulighet for aking og skitur.
Kl. 09.00 Topptur til Surtningssui med kjentmann. Påmelding.
Ølsmaking kl 17.30. Pris pr stk kr 400,- Påmelding
3 retters middag serveres kl. 19.45. Kremet blomkålsuppe, helstekt ytrefile, dessertbord
Lokale musikere spiller opp til dans i peisestua etter middag.
Søndag 13. april
Frokost fra. Kl. 08.00 til kl. 09.30.
Skutertransport til Gjendesheim for de som ønsker det kl. 11.00
Pakketilbud 11.-13. april
2 overnattinger, frokost lørdag og søndag, 3 retters middag fredag og lørdag, niste/grilling lørdag, niste søndag, skutertransport til og fra Memurubu fredag/søndag.
3750 kr per pers i 2-mannsrom.
1500 kr barn 6-14 år
Bestilling til: post@memurubu.no